Hrvatski
English
Početna Prijevoz Izleti Ucenicka putovanja Vodicko pratiteljska sluzba Kontakt
POČETNA
 
 
NOVI MERCEDES CLS AMG
Nase novo VIP vozilo spaja razum i emocije.Kao rijetko koji automobil,Mercedes-Benzov kupe s cetverim vratima spaja bezvremensku eleganciju i ekspresivan dizajn.Strasni oblici susrecu se s uvjerljivom tehnologijom.Suvremen sportski duh u spoju je s inovativnim sustavima sigurnosti.AMG - ta tri slova globalno simboliziraju vrhunsku tehnologiju,ekskluzivnost i dinamiku.Vozilo posjeduje: VIP kozna sjedala,automatsko zatamnjivanje stakala i zrcala,automatski klima uređaj,radio,cd,dvd,gps,frizider,automatski mjenjac,tempomat,telefon,12V prikljucke za mobitele i laptop,sportsko AMG podvozje,zracni ovjes i jos mnogo toga.
 
 NOVI AUTOBUSI U 2017 GODINI!!!
 ******NOVOST LUKSUZNE LIMUZINE!!!!!******
 NOVO SVEMIRSKI PROGRAM!!!!!!
 PEUGEOT 508 GT VIP CLASS
 Volkswagen Golf Plus Sportline 2.0
  Volkswagen Caravelle
 ***HODOČAŠĆA***
 Izlet na Plitvice
 
 
     
     
 
O NAMA
       
Firma smo, koja osim trgovine, export-import poslovanja, proizvodnje, ima u svome sastavu i turističku agenciju. osnovani smo 1990. godine kao jedna od prvih privatnih tvrtki na području grada Zadra i od tada poslujemo bez prekida.

U svome turističkom dijelu imamo: agenciju, prijevoz, (vlastita prijevozna sredstva), organizaciju izleta i ekskurzija, kružnih tura, ekskurzije i izlete za đake, vodičko- pratiteljsku službu.

Raspolažemo većim brojem luksuznih novih autobusa i voyager vozila namjenjenih za prijevoz turista, kružne ture po zemlji i inozemstvu, te transfere.Posjetite nas i na facebook stranici www.facebook.com/eskotravel

POGLEDAJTE NAŠU VOZNU LINIJU
 
       
 
   
SPLIT - TROGIR
Cijeli dan autobusom, vodič, ulaznice u Splitu uz posjetu Trogiru, ručak

Polasci: petkom
SLAPOVI KRKE
Cijeli dan autobusom, te brodom od Skradina do Skradinskog buka, ulaznice, vodič, posjeta Šibeniku, katedrala

Polasci: utorkom i četvrtkom
PLITVIČKA JEZERA

Cijeli dan autobusom, ulaznica, vodič, ručak - po želji

Polasci: srijedom